Anna lahjaksi - Lupa Rentoutua


Ylelliset hoitokokonaisuutemme ovat aina yhtä ainutlaatuisia lahjan saajalle. Valmiit paketit on suunniteltu asiakkaita kuunnellen, maustaen laadukkaalla ammattitaidollamme. Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi voimme yhdessä suunnitella Hänelle sopivan, uniikin lahjan! Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa pakettia, voi lahjakortin ostaa myös avoimelle summalle :) lahjanettisivuille.jpg

Kysy lisää Salongistamme p. 045 8898 123

tai tule käymään!

UUTTA! Nyt voit tilata lahjakortin myös TÄSTÄ!

Toimitamme perinteisen lahjakortin myös postitse tai pdf-lahjakortin sähköisesti - valitse lahjakortille haluamasi hoitokokonaisuus tai avoin summa, suorita maksu ja lahjakortti saapuu valitsemallasi tavalla!

Moment Golden Edition 90min 99,00

Suosituin hoitomme Moment on saanut Luksusversion! Hoito sisältää tehokkaan timanttihionnan, kasvojen hieronnan energiapisteiden stimuloinnilla ja kultaokkluusionaamion, kokonaisuutta täydentää pehmittävä ja hemmotteleva hieronta käsille.

License to relax 80min

Suosittu Timanttikasvohoito ja lämmittävä, kehon ja mielen rentouttava kuumakivihieronta 30min

99,00


Winter Warm 75min

79,00

Lämpöä talven keskelle hellivästä pedikyyristä, lämmittävän parafiinin pehmittäessä käsiä..

Herb Basics Mind Bliss 75min

109,00
Mielen selkeyttävä hoito, jossa itämaisen musiikinrauhallisessa rytmissä hierotaan pää, sekä niska ja hartiat lämpimillä yrttihierontapalloilla. Lopuksi jalat saavat hemmottelua lämpimässä, rentouttavassa sitruunaruohokylvyssä. Iholle sivellään yrttivoidetta ajatuksia selkeyttämään ja juomaksi tarjoillaan vihreää teetä unelmiin siivittämään.

Herb Basics Body Bliss 90min

129,00
“Thaimaan valkoinen muta” & eteeriset öljyt kuorivat ihoa tehokkaasti mutta hellävaroen. Kevyt, hemmotteleva hieronta aromaöljyllä sekä kosteuttava vartalokääre jättää ihon sileäksi ja kimmoisaksi, antaen höyhenen kevyen tunteen koko keholle.

Sense Bliss 75min

139,00
Lämmin, suklainen vartalon kuumakivihieronta 30 min, kasvojen hemmotteleva hieronta & aistikas suklaanaamio kasvoille.

Golden Bliss 75min

159,00
Hartioiden ja selän kuumakivihieronta, ylellinen kultakasvohoito.

Wholeness 90min

179,00
Suklaakasvohoito, aromaattinen kuumakivihieronta 30 min, pehmittävä ja hoitava parafiini käsille, virkistävä yrttikylpy jaloille.

Euphoria 120min

199,00

Ainutlaatuinen HotCompress-yrttipallohieronta, pehmittävä parafiini käsille, kasvojen hemmotteleva hieronta, suklainen kuumakivihieronta 30 min.

Uniikki Elämys

Hemmotteluhoito Salongissa & Aeronaut Original-pallolento 320
Uniikki lahjakokonaisuus, sisältäen ylellistä hemmottelua ja mieleenpainuvan
kuumailmapallolennon. Huomioitavaa: lento tapahtuu normaalina yleisölentona
(Aeronaut Original).